18 éven felülieknek

Csak 18 éven felülieknek!

kupak.hu

amatőr szexpartner kereső

ismerkedés | lányok | fiúk | randik | alkalmi partnerek | chat

Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.


Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

@most online 110

Tolna megye,
Amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra, amit tegnak kihagytál, azt pótold be ma!! 37 éves férfi
Tolna megye
Heteroszexuális

Szia! Bemutatkozás képen nem akarok hosszú sorokat írni, hisz mindig lesz valaki, akinek vannak újabb kérdései. Sokat megtudhatsz rólam a megjelenés, és az egyebek menüpont alatt is. Ezért ide most olyan dolgokat írok le, amit ott nem találsz meg. Szeretek ismerkedni, új embereket megismerni. Nekem senkivel szembe nincsenek előítéleteim! Én nem jópofizok senkinek, mindig megmondom, a véleményem, ha tetszik valami, ha nem. Határozott és céltudatos vagyok. Nem szeretem ha valaki mellébeszél! Általában hétköznap tudok feljönni az oldalra, és válaszolni a levelekre. Előbb vagy utóbb, de mindenkinek válaszolok. Én csajt, hölgyet keresek! Nálam a korosztály nem akadály. Minden nőben van valami szép, csak meg kell azt találni. Én többek között masszőr, és személyi edző vagyok. Ha egy figyelmes, őszinte, szeretőre, partnerre vágysz, akkor megtaláltad! :-) Telnek múlnak a napok, amelyekből hetek, hónapok, majd évek lesznek, és elmennek melletünk úgy ezek az évek, hogy nem is biztos, hogy élveztük ezeket!!! Éljünk a mának, és élvezzük az élet. Akár csak egy nao erejéig, vagy akár többször is! Ez csak rajtunk múlik! Várom a leveled, és Én válaszoloķ! Tika! szexpartner


Érdeklődés: nőt, pár keres    » Szexualitás: Heteroszexuális    » Kapcsolat: Barátokat keres, Szexpartnert keres, Szeretőt keres, Csoportot keres, Komoly kapcsolatot keres    »
Életkor --