18 éven felülieknek

Csak 18 éven felülieknek!

kupak.hu

amatőr szexpartner kereső

ismerkedés | lányok | fiúk | randik | alkalmi partnerek | chat

Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.


Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

@most online 149

Nógrád megye, Salgótarján
51 éves nő
Nógrád megye
Heteroszexuális

Laza de tartós sexkapcsolatot keresek Salgótarján környékéről. Csak ha komolyan gondolod akkor írj! Se időm se erőm felesleges körökhöz csalódásokhoz. Házas vagyok az is maradok , érzelmek kizárva! Hetente 1x max2 délelött ha szabadnapos vagyok. Ha masok az igényeid ne keress nekem az kevés nem azt keresem ne haragudj ne rabold az időm nem sok van belőle es nem felesleges baromsagokra szeretném elpazarolni csak hogy Te ki tudd ép verni! szexpartner


Érdeklődés: férfit keres    » Szexualitás: Heteroszexuális    » Kapcsolat: Szexpartnert keres    »
Életkor --