18 éven felülieknek

Csak 18 éven felülieknek!

kupak.hu

amatőr szexpartner kereső

ismerkedés | lányok | fiúk | randik | alkalmi partnerek | chat

Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.


Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

@most online 141

Nógrád megye, Pásztó
OLVASS !!! Ne hívj csetelni ismeretlenül !!! Olvassátok végig a bemutatkozásunkat!!! Ha írtok az azt jelenti, hogy elfogadjátok ismerkedési feltételeinket. Kép nézegetők, olvasni nem tudó és/vagy nem akarók ne zaklassatok!!! 56 éves pár
Nógrád megye
Biszexuális

Sziasztok. Elsősorban (fiú-lány) párt vagy lányt keresünk párcserére és kisebb bulikra. Haza nem hozunk senkit a gyerekek na meg a diszkréció miatt, ezért a búvóhelyet béreljük. Fiút az esetben beveszünk 3.-nak, ha intézi a búvóhelyet itt nálunk Pásztón!!! Fiúért nem utazunk és kocsiban sem szexelünk! Lánytagunk bi, de ez nem feltétele az ismerkedésnek. Képet nem kérünk de nem is küldünk. Fogadni tudunk. Utazni max 50 km. Ismerkedés menete : telefon és tali.... (Adsz telszámot és lánytagunk fölhív). Ha nem mersz telefonálni ne keress ! Mi tudjuk, hogy mit akarunk...és hogy mit nem akarunk. Könyörgünk, ne jelölj ismeretlenül kapcsolatra !!! Még egy levélre se futja ??? Nem fogjuk szexuális életünket levélben kibeszélni, amíg nem hallottuk telón, hogy van lány a másik oldalon is. Személyes szimpátia esetén úgy is találunk közös érdeklődést Ha ezek a feltételek nem felelnek meg, akkor nem minket kerestek. Nagyon sok rossz kamu dumát hallottunk már. Nem vesszük be, hogy nem adsz telszámot, de arcképes fotót küldesz!?!? Mi sokak által ismert és "hitelesített pár" vagyunk. Elnézést azoktól, akik valóban keresnek, de ezt a nagy számú kamus miatt kell. Köszönjük, hogy megtiszteltél a bemutatkozásunk elolvasásával!!! Éljétek meg vágyaitokat, ne csak álmodozzatok róla !!! szexpartner


Érdeklődés: férfit, nőt, pár keres    » Szexualitás: Biszexuális    » Kapcsolat: Szexpartnert keres, Szeretőt keres, Csoportot keres    »
Életkor --