18 éven felülieknek

Csak 18 éven felülieknek!

kupak.hu

amatőr szexpartner kereső

ismerkedés | lányok | fiúk | randik | alkalmi partnerek | chat

Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.


Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

@most online 36

Pest megye, Dunakeszi
Hátha még lesz a nagy ŐK 35 éves pár
Pest megye
Enyhén biszexuális

Sziasztok ! Nem tartjuk lényegesnek ezen mező kitöltését, mert sajnos szinte senki sem olvassa végig ... Szingli pasik ne ! Időssek se ! 50-50+ az sok ! Képet nem küldünk csak telefon vagy videó beszélgetés után , ez alap és nincs kivétel !!! Ne raboljuk egymás értékes idejét ! Kamusok NEM ! Idióták se ! Ha ezzel akarod még menteni a kapcsolatod , ami romokban van , akkor SE! Csak sikerül írni ide valamit Hétköznap esténként és hétvégén van szabadidőnk , de muszály szervezni kicsit Na ha eddig el jutottatok , akkor már az első szint majdnem meg is van , mert még olvasod a sorokat Megbízható valós embereket szeretnénk meg ismerni . Nem keresünk kalandot Ha még mindig olvasod akkor már nagyon jó vagy és ha írsz még válaszolni is fogunk Sajnáljuk , de annyi a kamu és hülye felhasználó , hogy ez a kis csel szükséges a kiszűrésükre Ha még ismernél minket már csak annyi van vissza ,hogy írsz nekünk . Írd leveled elejére ,hogy : RiTuSdRáGa1014 Pont így ahogy látod Azonban ha ez nincs a levél elején akkor ne is várd válaszunk Nagyon hálásak vagyunk ha végig olvastad Szép napot mindenkinek Na és sok sikert R&P szexpartner


Érdeklődés: nőt, pár keres    » Szexualitás: Enyhén biszexuális    » Kapcsolat: Barátokat keres, Szexpartnert keres, Csoportot keres    »
Életkor --