18 éven felülieknek

Csak 18 éven felülieknek!

kupak.hu

amatőr szexpartner kereső

ismerkedés | lányok | fiúk | randik | alkalmi partnerek | chat

Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.


Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

@most online 159

Győr-Moson-Sopron megye, Győr
30 éves férfi
Győr-Moson-Sopron megye
Heteroszexuális

Szia Rövid bemutatkozás. Név : Alex Pozitív dolgok : 100 ig diszkrét, megbízható, végtelenül türelmes, segítőkész, gyengéd, humoros, őszinte, kedves, jó szívű, igaz barát, jó társaság, bolondos, erőszakmentes személy vagyok. Szeretek főzni és általában finoman is főzök, nagyon pedáns, rendszerető típus vagyok. Ha szeretnél még tudni rólam többet is nyugodtan írj és kérdezz, mindenre őszinte választ fogok adni. Azért regisztráltam az oldalra mert új dolgokat szeretnék ki próbálni, átélni. A következő dolgokat szeretném ki próbálni. 1.Kellemes időtöltés 2 nővel egyszerre. Mivel ez számomra teljesen új dolog és mivel egyszer élünk ezért úgy döntöttem ha valaki élne ilyen lehetőséggel a barátnőjével vagy ismerősével szívesen várom őket a lakásomba. 2. Kellemes időt tölteni el egy női partnerrel, hármasban én és egy jó barátom társaságában. Ha van ilyen kíváncsi természetű nő és szeretné virágoztatni élményeit, szint úgy szívesen várom a lakásomba én is és barátom is ? 3. Párcserés kellemes időtöltésre szint úgy szívesen fogadok lakásomba 2 nőt egy 4 es felállásban (Én és a barátom, te és a barátnőd vagy ismerősöd. Időközönkénti pár cserével.) 4. Szívesen próbálnám ki a családias kellemes időtöltéseket is anya és lánya felállásban, vagy akár hugi és nővér felállásban. 5. Maximálisan az esetem és rajongok a cosplay lányok iránt. Ha netán el téved egy aranyos, cosplay stílust képviselő leányzó, szívesen ismerkednék komoly hosszú távú szándékkal is. Képeket kizárólag privátban vagyok hajlandó küldeni ha bizonyítod hogy komoly érdeklődést mutatsz ezek valamelyike vagy akár az összes megemlített témakörrel kapcsolatban. Nagyon szívesen barátkozok is nyitott vagyok hosszabb távú együttműködésekre is diszkréten, többszöri alkalomra, találkozásokra. szexpartner


Érdeklődés: nőt, pár keres    » Szexualitás: Heteroszexuális    » Kapcsolat: Szexpartnert keres, Szeretőt keres    »
Életkor --