18 éven felülieknek

Csak 18 éven felülieknek!

kupak.hu

amatőr szexpartner kereső

ismerkedés | lányok | fiúk | randik | alkalmi partnerek | chat

Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.


Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

@most online 103

Békés megye, Békéscsaba
28 éves férfi
Békés megye
Biszexuális

Szia kedves látogató! Képem van. Transzvesztitáknak, transzneműeknek, crossdressereknek, illetve nőknek automatikusan engedélyezem a hozzáférést, aki ír nekem, vagy hozzaférést kér. Kérlek olvasd el a leírásomat. Rólam Kérlek olvasd el a leírásomat. **Rólam** Rólam azt érdemes tudni, hogy én egy kedves, megértő, illedelmes típusú embernek tartom magam, aki nőies személyiséggel rendelkezik. Szeretném a jövőbeli alkalmi partnerem vagy, ha úgy alakul a párom boldoggá tenni, és bízom benne, hogy lesz olyan ember, akiért élhetek, és boldoggá tehetem. : -) Nincsennek nálam korbeli elvárások, és nagyon nagy elvárásom sincs, csak legyél te is empatikus. **TRAVIK/CD/TRANSZIK** Egy transzszexuális, CD vagy egy transzvesztita emberrel szeretnék megismerkedni, és ezért regisztráltam erre az oldalra elsősorban. Szexualitás terén annyit érdemes tudni, hogy én nyitott vagyok mindenféle új lehetőségekre, viszont transzexualis, illetve transzvesztita emberrel még sose voltam, se kapcsolati, se nem szexualitás téren, ezért szívesen kipróbálnám passzív, aktív szerepben is, de leginkább a passzív módot szeretném kipróbálni. Nyitott vagyok hosszútávú kapcsolatra, illetve alkalmira is szintén ** NŐKKEL IS ISMERKEDEK** Érdekelne a pegging, illetve az extrém bizarabb dolgok is. Természetesen ezeket mind anyagiaktól menteseken szeretném. Helyem sajnos nincs jelenleg, de utazok. Köszönöm, hogy elolvastad a levelem és remélem hamarosan megtalálom itt a nagy őt. ) szexpartner


Érdeklődés: férfit, nőt keres    » Szexualitás: Biszexuális    » Kapcsolat: Barátokat keres, Szexpartnert keres, Szeretőt keres, Csoportot keres, Komoly kapcsolatot keres    »
Életkor --