18 éven felülieknek

Csak 18 éven felülieknek!

kupak.hu

amatőr szexpartner kereső

ismerkedés | lányok | fiúk | randik | alkalmi partnerek | chat

Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.


Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

@most online 38

Győr-Moson-Sopron megye, Győr
Amíg nem próbáltál valamit, nem tudhatod, hogy milyen 42 éves férfi
Győr-Moson-Sopron megye
Enyhén biszexuális

Olyan pasi vagyok, aki szereti az új dolgokat, és bár sok olyan van a fantáziámban, ami még vár a megvalósításra, viszont amit már kipróbáltam, az aboszolút tetszett. Az utóbbi időben inkább más férfiakkal való együttlét izgat, kicsit kiterjeszteni az eddig megtapasztaltakat, de nem vetek el semmi jó dolgot, különösen, ha olyan hölgyről van szó, aki épp "fiús időszakot" él át és szereti, ha egy pasival úgy bánhat, ahogy vele szoktak a pasik. Érdekel a BDSM is, bármelyik oldalon is álljak, de szerintem érthető, kell némi bizalom, ha jobban bele akar merülni ilyenbe az ember. Ha esetleg megismernél egy sokoldalú, nagy fantáziával megáldott embert, írj nyugodtan szexpartner


Érdeklődés: férfit, nőt, pár keres    » Szexualitás: Enyhén biszexuális    » Kapcsolat: Barátokat keres, Szexpartnert keres, Szeretőt keres, Csoportot keres, Komoly kapcsolatot keres    »
Életkor --