18 éven felülieknek

Csak 18 éven felülieknek!

kupak.hu

amatőr szexpartner kereső

ismerkedés | lányok | fiúk | randik | alkalmi partnerek | chat

Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.


Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

@most online 145

Csongrád megye, Hódmezővásárhely
Élvezd az életet, míg lehet! Próbálj ki mindent, és alkoss véleményt. 43 éves pár
Csongrád megye
Heteroszexuális

Szia látogató! Sajnos a nyári munkaszezon miatt nincs időnk a találkozásra senkivel. Akit ez nem zavar és van türelme azokkal szívesen megismerkedünk a szezon végéig, utána jöhetnek a személyes dolgok. Mindenképp olvass! Képet ne kérj előre úgy , hogy még üzenetet sem írsz. -Első gondolat! Nincs párod , a profilképed egy farok vagy egy kitárt punci,esetleg még képed sincs, akkor nem minket keresel és inkább lapozz tovább!!! -Ha van párod és profilképed is elfogadható, de az adatlapod helyett csak "láthatósági beállításai szerint Te nem tekintheted meg az adatlapját!" üzenet van, akkor az számunkra annyit jelent, hogy egyik sincs. Tegyétek számunkra láthatóvá, és légyszíves írni pár sort magatokról és terveitekről. -Ha valaki elolvasta az előzőeket és úgy érzi nem tartozik bele, azoknak szól a többi. -Mi egy átlag 35 éves pár vagyunk, viszonylag fiatalos külsővel, és nyitott gondolkozással. Olyan velünk egy korú párokat szeretnénk megismerni akikkel a 4-es gabalyodás örömeit kipróbálhatjuk. A mi hölgytagunk szeretné kipróbálni milyen lehet egy másik lánnyal is. Nem dohányzunk (leszoktunk pár éve), van autónk, ha utazni kellene. Elsősorban párt vagy lányt keresünk Hódmezővásárhely 100 Km-es körzetéből. Sajnos El kellett költöznünk Németországba, És így már Nem igazán tudunk találkozni senkivel, ha csak nem kint élő párról van szó! szexpartner


Érdeklődés: nőt, pár keres    » Szexualitás: Heteroszexuális    » Kapcsolat: Barátokat keres, Szexpartnert keres    »
Életkor --